Viking Beds Of Sweden

Aitoa käsityötä Smooolannista

Viking Beds of Sweden on pohjoismaiden johtavia sänkyvalmistajia. Viking Beds onkin valittu useina vuosina Ruotsin parhaaksi sänkyvalmistajaksi. Kaikki Viking sängyt valmistetaan käsityönä Ruotsissa Landsbron tehtaalla Smoolannissa.

Viking Beds valmistaa vuoteet pitkällä kokemuksella käsityönä. Vuoteissa käytetyt materiaalit ovat ensiluokkaisia ja huolella valikoituja. Vuoteiden jousistona on arvostettu Starspring- jousisto.

Vuosien tuotekehityksen ja tutkimuksen tuloksena Viking Beds tietää mitä tarvitaan hyviin yöuniin ja miten tärkeää se meille on. Hyvä ja levollinen uni onkin Viking Beds vuoteiden suunnittelun lähtökohtana. Takeena korkeasta laadusta Viking Beds myöntää vuoteilleen 25 vuoden takuun.

Viking Beds vuoteet on saatavissa useissa vakio mitoissa. Vuoteiden vakiopituus on 200cm, mutta vuoteet on saatavissa myös 210cm pituisina. Myös muita erikoiskokoja saatavissa.

Vakio leveydet runkopatjoissa ja säätövuoteissa: 80cm, 90cm, 105cm, 120cm, 140cm, 160cm ja 180cm

Vakio leveydet Continental vuoteissa: 120cm, 140cm, 160cm ja 180cm.

Viking mallistosta löytyy 9 eri sijauspatja vaihtoehtoa, sekä useita jalkamalleja sekä muita täydentäviä osia.

VIking Beds valikoimamme kaikista sarjoista on saatvissa runkosänky, säätövuode ja continental- vuode. Tule tutustumaan Viking vuoteisiin myymäläämme.

Balder

Takuuvarmasti mukavat yöunet tarjoavista pussijousitetuista Balder- vuoteista on saatavissa kaksi eri kovuusvaihtoehtoa sekä kaksi värivaihtoehtoa.

Sirius

Sirius-sarjan vuoteet antavat hieman enemmän valinnan mahdollisuuksia. Vuoteissa on viiteen vyöhykkeeseen jaettu pussijousitus joka antaa upean nukkumismukavuuden. Kovuusvaihtoehtoja on tässä sarjassa kolme.

Birka

Tämä sarja antaa suurimman valinnanvapauden. Sarjan jousituksena on seitsemään vyöhykkeeseen jaettu kaksinkertainen pussijousitus, joka antaa täydellisen unimukavuuden. Verhoilun voit valita 11 vaihtoehdosta. Sarjassa on saatavissa myös erillisellä niskasäädöllä varustettu säätösänky.