Poistuvat mallit jopa -70%! Tule tekemään löytöjä.

Uudistamme myymäläämme parhaillaan

Uudet tuulet puhaltavat ja olemme siirtyneet 2018 vuoden alusta osaksi Laulumaa- ketjua. Valikoimastamme löydät jatkossa laadukkaat Laulumaa- tuotteet sekä muita koti- ja ulkomaisia tuotteita.

Uusia malleja myymälässämme!

Laulumaan tuotteisiin sekä muihin uutuuksiin voit tutustua tarkemmin alla olevien linkkien kautta. Laulumaa tuotteiden toimitus on sujuvaa, sillä Suomessa sijaitsevasta keskuvarastosta tuotteet saapuvat jopa parissa päivässä myymäläämme. Alkuviikosta tilatut tuotteet ovat useinmiten noudettavissa jo loppuviikon aikana.

Euroopassa valmistettavien sänkyjen ja muiden asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöityjen tuotteiden osalta toimitusaika vaihtelee 2-8 viikon välillä, riippuen tehtaasta ja valmistusmaasta. Esimerkiksi sohvat tai laajan verhoilu valikoiman patjat valmistetaan aina tilauksesta asiakkaan valitsemilla kankailla ja toki rahdin kulkemiseenkin täytyy varata hieman aikaa.

Tervetuloa palveltavaksi!

Viking Beds of Sweden

Sänkyosastomme on vahvistunut uudella merkillä. Tervetuloa myymäläämme Viking Beds Of Sweden. Käsityönä valmistetut Viking Beds sängyt ovat valittu Ruotsin parhaiksi sängyiksi useana vuonna.

Hyvä uni on välttämätöntä ihmisen mielen ja kehon kunnossa pysymiselle. Kun sänky on oikea, nukkuessamme keho ja aivot latautuvat seuraavaan päivään. Yön aikana Kehomme rauhoittuu ja rentoutuu.

Nukkuessamme kehon puolustus aktivoituu ja keho valmistaa tärkeitä hormoneja, silloin myös stressihormonien tuotto vähenee. Riittävä unensaanti vähentää merkittävästi monien sairauksien riskiä.

Viking haluaa valmistaa sänkyjä, jotka korkean laadun ja täydellisen unimukavuuden. Takeena korkeasta laadusta Viking Beds myöntää sängyilleen 25 vuoden takuun.

Sjöholm – It`s in Our Nature

Sjöholm sänkyjen suunnittelussa inspiraation lähteenä toimii luonto. Niinpä onkin itsestäänselvää, että myös materiaalit ovat luonnonmukaisia. Sjöholm on valmistanut vuoteita, peitteitä ja tyynyjä vuodesta 1985, Goran Valdemar Sjöholm perusti yrityksensä Turussa. Sjöholm on keskittynyt aiemmin vientimarkkinoille, mutta nyt kotimarkkinatkin pääsevät kokemaan nämä unimukavuudeltaan ainutlaatuiset ja upeat sänkykokonaisuudet.

Laulumaa- Muotoilua Lahest

”Meidän mielestä laadukkaan huonekalun lähtökohta on ajaton arjessa toimiva muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit, jotka kestävät kovaa kulutusta. Pöydällä pitää voida tanssia ja sohvalla hyppiä.
Suunnittelemme kaikki huonekalumme itse, näin olemme tehneet jo 30 vuotta sillä muotoilu on meillä geeneissä. Onhan kotimme Lahdessa, Suomen teollisen muotoilun pääkaupungissa.

Hintamme ovat kohtuullisia ja laatu korkeaa sillä vuosien työllä ja kokemuksella olemme löytäneet valmistukseen oikeat kumppanit ja teemme tuotteita aina isomman erän keskusvarastoomme Lahteen mikä osaltaan laskee hintoja.

Tarkkaan valitut ja testatut materiaalit, jatkuva laadunvalvonta ja tuotekehitys takaavat kuluttajalle turvalliset, kestävät kalusteet. Valmistuksessa keskeinen lähtökohta on kalusteen pitkä käyttöikä sekä tuotteiden vähäinen ympäristörasitus koko elinkaaren ajan, pääraaka-aineemme on ekologinen ja kestävä puu. Pyrimme toteuttamaan sekä teknisesti kestäviä että esteettisesti ja ekologisesti pitkäikäisiä tuotteita.

Kotimaisuus on vahva tekijä Laulumaa –tuotemerkissä. Valtaosa Laulumaan mallistoista tuotetaan myös Suomessa.”
Laulumaa